Concerti la seva visita 972 503 650

Nova web

La Clínica Santa Creu disposa d’una nova web que permet a l’usuari l’accés a la informació sobre les especialitats i serveis que s’ofereixen. Està estructurada en els apartats «Especialitats», «Serveis», «La Clínica», «Activitats» i també la situació i com contactar-hi. La web compta amb un disseny actual que proporciona continguts més útils i propers a les necessitats del pacient. La web ha estat dissenyada i programada per l’empresa especialitzada en comunicació i disseny Iglésies Associats.

Esperem que si teniu qualsevol suggerència, opinió o novetat ens ho feu saber amb l’objectiu de seguir millorant i donant un millor servei. La nostra web es un espai per compartir.

Des d’inici d’any, hem fet més de 1.500 proves per detectar la Covid-19

Des de l’inici d’any, la Clínica Santa Creu de Figueres ha realitzat més de 1.500 proves diagnòstiques relacionades amb la Covid-19, entre PCR, serologia IgG i test antigènic. A la demanda habitual d’empreses i mútues de salut laboral, en aquestes darreres setmanes s’hi ha sumat el fet que alguns països de la Unió Europea exigeixen, […]

Nova ressonància magnètica

Ressonància magnètica d’última generació que permet estudis complexes així com ressonàncies multiparamétriques amb una immillorable resolució i qualitat d’imatge.

Nova torre de cirurgia laparoscòpica

Nova torre de cirurgia laparoscòpica amb alta definició. Permet tot tipus de cirurgia i específicament la urológica amb la innovadora tècnica de plasma (vaporització de teixits), disminueix sangrats i  el procés inflamatori postoperatori.

Ampliació servei fisioteràpia

Per poder donar un millor servei, s’ha ampliat  fisioteràpia amb un nou local i més personal.

Més notícies
© Clínica Santa Creu. Pere III, 41 · 17600 Figueres · Tel. 972 503 650
Privacitat Avís Legal iglesiesassociats