Concerti la seva visita 972 503 650

Des d’inici d’any, hem fet més de 1.500 proves per detectar la Covid-19

Des de l’inici d’any, la Clínica Santa Creu de Figueres ha realitzat més de 1.500 proves diagnòstiques relacionades amb la Covid-19, entre PCR, serologia IgG i test antigènic. A la demanda habitual d’empreses i mútues de salut laboral, en aquestes darreres setmanes s’hi ha sumat el fet que alguns països de la Unió Europea exigeixen, […]

Nova ressonància magnètica

Ressonància magnètica d’última generació que permet estudis complexes així com ressonàncies multiparamétriques amb una immillorable resolució i qualitat d’imatge.

Nova torre de cirurgia laparoscòpica

Nova torre de cirurgia laparoscòpica amb alta definició. Permet tot tipus de cirurgia i específicament la urológica amb la innovadora tècnica de plasma (vaporització de teixits), disminueix sangrats i  el procés inflamatori postoperatori.

Ampliació servei fisioteràpia

Per poder donar un millor servei, s’ha ampliat  fisioteràpia amb un nou local i més personal.

Nou equip de vídeo endoscòpia

Nova adquisició d’equip de vídeo endoscòpia d’última generació (alta definició) Olympus EVIS EXERA III. És una avanç en l’art de l’endoscòpia amb una sèrie d’innovacions òptic-digitals.

Nou servei de wifi

Hem incorporat wifi a les habitacions per poder donar un millor servei a malalts i acompanyants.

Servei d’ambulància de la clínica

La Clínica Santa Creu disposa del servei d’ambulància, que permet realitzar el transport sanitari en els desplaçaments necessaris dels propis pacients des de i cap a la clínica, així com d’altres serveis.

Nova web

La Clínica Santa Creu disposa d’una nova web que permet a l’usuari l’accés a la informació sobre les especialitats i serveis que s’ofereixen. Està estructurada en els apartats «Especialitats», «Serveis», «La Clínica», «Activitats» i també la situació i com contactar-hi. La web compta amb un disseny actual que proporciona continguts més útils i propers a […]

© Clínica Santa Creu. Pere III, 41 · 17600 Figueres · Tel. 972 503 650
Privacitat Avís Legal iglesiesassociats