Concerti la seva visita 972 503 650

Des d’inici d’any, hem fet més de 1.500 proves per detectar la Covid-19

Des de l’inici d’any, la Clínica Santa Creu de Figueres ha realitzat més de 1.500 proves diagnòstiques relacionades amb la Covid-19, entre PCR, serologia IgG i test antigènic. A la demanda habitual d’empreses i mútues de salut laboral, en aquestes darreres setmanes s’hi ha sumat el fet que alguns països de la Unió Europea exigeixen, per a deixar entrar els ciutadans, tenir un comprovant d’un resultat d’una prova conforme la persona no té el coronavirus.

És el cas d’Alemanya durant els mesos de gener i febrer, i la mesura va afectar especialment al sector del transport. Es va habilitar un sistema d’autobusos llançadora des de la Jonquera fins a la Clínica Santa Creu que traslladaven els conductors de camions que es dirigien al país germànic per tal que es poguessin fer el test antigènic i disposar del comprovant que acreditava que no tenien la Covid-19.

En els últims dies el perfil de l’usuari ha canviat i ara la majoria són turistes que necessiten tenir un resultat negatiu de la PCR per accedir a França.

Qualsevol persona pot sol·licitar realitzar-se una prova diagnòstica de la Covid-19 a la Clínica Santa Creu (test antigènic, PCR o serologia IgG), sense necessitat de presentar cap documentació específica. L’horari d’extracció de mostres és de dilluns a diumenge.

Des d’inici d’any, hem fet més de 1.500 proves per detectar la Covid-19

Des de l’inici d’any, la Clínica Santa Creu de Figueres ha realitzat més de 1.500 proves diagnòstiques relacionades amb la Covid-19, entre PCR, serologia IgG i test antigènic. A la demanda habitual d’empreses i mútues de salut laboral, en aquestes darreres setmanes s’hi ha sumat el fet que alguns països de la Unió Europea exigeixen, […]

Nova ressonància magnètica

Ressonància magnètica d’última generació que permet estudis complexes així com ressonàncies multiparamétriques amb una immillorable resolució i qualitat d’imatge.

Nova torre de cirurgia laparoscòpica

Nova torre de cirurgia laparoscòpica amb alta definició. Permet tot tipus de cirurgia i específicament la urológica amb la innovadora tècnica de plasma (vaporització de teixits), disminueix sangrats i  el procés inflamatori postoperatori.

Ampliació servei fisioteràpia

Per poder donar un millor servei, s’ha ampliat  fisioteràpia amb un nou local i més personal.

Més notícies
© Clínica Santa Creu. Pere III, 41 · 17600 Figueres · Tel. 972 503 650
Privacitat Avís Legal iglesiesassociats